Fotanalyse

Fot undersøkelse

Føttene tar imot hele belastningen fra kroppen din i bevegelse. Mange får muskel og skjelett lidelser som følge av slitasje på føttene.
– Ryggplager
– Kneplager
– Smerter i ben og føtter
I vår erfaring er plager relatert til belastning på føtter veldig utbredt. Spesielt hos de som har store deler av sin arbeidsdag på beina. Vi mener at mange kneskader/menisk ofte kan relateres til dette.

Resultatet av langvarig belastning er ofte at fotens buer får endringer. Små endringer i foten gir større utslag lengre opp i kroppen.
Tiltak kan være behandling av muskulatur/sener eller trening.

Videre gjør vi en vurdering av sko, og om innleggs-såler er et aktuelt tiltak.
Vi gjør en grundig vurdering om du trenger individuelle tilpasninger. Deretter kan vi bestille såler til deg fra ortopedisk verksted.
Vi kan også levere sko fra vår samarbeidspartner Klaveness sko, som er spesiallaget for å gi plass til fotsenger.

Vi lagrer dine såler elektronisk slik at du ikke behøver å komme tilbake til oss for fornyelse av sålene. Nye såler bestilles på telefon eller epost. Barn under 16 år og pasienter med godkjent yrkesskade undersøkes uten egenandel.

Fysioterapeuten har lang erfaring med fotrelaterte plager fra prosjekter hos firmaer som Hydro Aluminium, Elkem, Store Norske kullkompani, Vard, Brunvoll, Nordlandssykehuset Bodø, IP HUSE, RM ship, etc. Dersom man ønsker en vurdering av din bedrift sine utfordringer knyttet til arbeid på harde underlag så tar vi gjerne en uforpliktende samtale om dette HMS området.